F. T.

„Suntem bucuroși să anunțăm că echipa care a reprezentat ISU Prahova la faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat a obținut locul I la proba de acordare a primului ajutor calificat și locul II la proba de descarcerare.
Drept urmare, colegii noștri s-au calificat la faza națională a competiției, la proba de acordare a primului ajutor calificat!
Vă felicităm, stimați colegi! Ați demonstrat că sunteți o echipă unită și că iubiți cu adevărat misiunea pe care o aveți, aceea de a fi SALVATORI!”.
Această informare, preluată integral, a fost făcută de plutonierul Andreia Ursachi – purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Serban Cantacuzino” Prahova.
Context în care reamintim că ieri, 6 iunie, la Giurgiu, s-a încheiat faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, competiție la care au participat echipele reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din Prahova, Giurgiu, Călărași, Dâmbovița, Ialomița și Teleorman.
Reamintim și echipa care timp de două zile (5 și 6 iunie) a reprezentat ISU Prahova la faza zonală a competiției, desfășurată la Giurgiu: lt. col Metea Sorin – șef de lot, plt. adj. Popescu Cristian George – comandant de echipaj, sg. maj. Dumitrache Mădălin – servant, plt. adj. Ticoiu Bogdan Georgian – paramedic, sg. maj. Ioniță Ilie – paramedic, plt. adj. Petcu Justin Adrian – paramedic, plt. adj. Oprinoiu Mihai – paramedic și plt. adj. Dinu Ciprian Constantin – paramedic.