F. T.

Polițiștii de la Secția nr.1 Ploiești au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiu, că i-au fost înțepate patru anvelope de la două autoturisme – aflate în parcarea blocului în care locuiește -, acestea aparținând familiei acesteia.
Potrivit unei informări a IPJ Prahova, „din verificările efectuate, a fost identificat bănuitul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiu, fost concubin al surorii apelantei, față de care a fost emis de către Judecătoria Ploiești un ordin de protecție pe o perioadă de 12 luni, prin care era obligat să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de sora apelantei, cât și de locuința acesteia, cele două femei locuind împreună”.
În baza probatoriului administrat, față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca ieri să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
Totodată, cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal ce are ca obiect comiterea infracțiunilor de „distrugere” și „încălcarea de către persoana împotriva căreia s-a emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile acestuia”.