• Presupusul autor al crimei, arestat preventiv

 

Ieri, poliţiştii prahoveni efectuau – sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti – cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care o tânără din Ploieşti ar fi fost omorâtă de către un bărbat.
Trupul neînsufleţit al fetei în vârstă de numai 17 ani a fost găsit – potrivit unui comunicat al poliţiei prahovene – în după amiaza zilei de joi, în jurul orei 15.30, după ce dispariţia acesteia fusese anunţată cu o seară înainte (miercuri, 7 aprilie a.c.).
Conform unor surse judiciare, între victimă şi presupusul agresor ar fi avut loc o relaţie amoroasă. Pe fondul acesteia, ar fi intervenit şi gelozia. De aici şi până la comiterea crimei, nu a mai fost decât un pas…
Trupul victimei ar fi fost găsit – pe baza unor indicii deţinute – de către anchetatori, în clădirea fostei băi publice din Ploieşti.
Tânăra în vârstă de 17 ani a dispărut şi, ulterior, a fost găsită decedată joi, iar presupusul autor al omorului a fost arestat preventiv şi era interogat ieri de către procurorul de caz.