Petre Apostol

La sala de sport a Liceului Tehnologic „Elie Radu” din Ploieşti a avut loc etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la baschet, la nivel de licee. După o pauză de şapte ani, Colegiul Naţional „I.L. Caragiale” Ploieşti a reuşit să-şi adjudece prima poziţie la acest nivel, urmând să reprezinte judeţul Prahova în faza următoare a competiţiei.
Echipa condusă de profesorul Nicolae Damian a devansat gruparea care câştigase în ultimii ani faza judeţeană, cea de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Ploieşti, în vreme ce podiumul a fost completat de echipa Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” Câmpina.
Pentru echipa campioană judeţeană la licee au evoluat următorii jucători: Dragoş Iliescu, Gabriel Petrescu, Gabriel Olteanu, Mihnea Buligescu, Alexandru Secuianu, Robert Badea, Florin Mihai, Alexandru Ghiţă, Ştefan Spătărescu, Cătălin Miriţă, Rareş Panaite.
Faza pe zonă din cadrul competiţiei, la care ar trebui să participe câştigătoare din şase judeţe, este programată în perioada 15-16 februarie, urmând să aibă loc la Ploieşti.