F. T.

Parcul auto al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova a fost dotat cu încă nouă autospeciale de ultima generaţie, acestea fiind achiziţionate în marja proiectului PolHumint. Noile maşini, marca Dacia Logan, sunt destinate acţiunilor operative ale poliţiştilor prahoveni.
În acest context, după cum se arată într-un comunicat de presă al IPJ Prahova, „întregul efort de îmbunătăţire a dotărilor structurilor judeţene ale Poliţiei Române (la nivel naţional fiind repartizate peste 300 astfel de autospeciale – n.n.) are ca beneficiar cetăţeanul, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranţă şi de un serviciu poliţienesc de calitate sporită”.
Totodată, în acelaşi document de presă al poliţiei prahovene se mai aminteşte faptul că „proiectul PolHumint este derulat de către Poliţia Română în cadrul mecanismului «Fondul pentru securitate internă», acesta având drept obiectiv „eficientizarea fluxurilor informaţionale din cadrul activităţii informative precum şi valorificarea cu rapiditate a datelor şi informaţiilor într-un mediu electronic integrat şi securizat”.