Cei care vor sa rezerve un restaurant pentru petrecerea nuntii nu prea mai au de unde alege, pentru ca aproape toate localurile ploiestene au fost inchiriate deja pentru vara lui 2010.
„Toate sambetele din vara lui 2010 sunt deja rezervate si, mai mult decat atat, avem chiar rezervari si pentru toamna aceluiasi an. Vin acum persoane sa rezerve localul si raman uimite ca nu mai avem cum sa le ajutam. Sunt foarte multi care vin cu un an inainte pentru ca le place localul nostru si vor sa fie siguri ca aici isi vor face nunta”, ne-a precizat directorul unui restaurant din Ploiesti.
Toti mirii isi doresc o nunta ca in povesti, intr-un local select, cu o servire ireprosabila si cu un meniu bine ales. „Avem deja rezervate sambete pentru vara anului viitor, in prezent fiind libere doar una sau doua. Pentru anul viitor, avem rezervate chiar si weekendurile din luna mai. Am avut cereri inca din 2008 pentru 2010. Au platit avans si pe unii chiar i-am sunat sa ii intreb daca s-au razgandit, iar raspunsul lor a fost negativ. Lucrul acesta nu poate decat sa ne bucure, fiindca inseamna ca sunt multumiti de serviciile oferite de noi”, ne-a confirmat si angajata unui restaurant ploiestean.
Pretul meniului nu este de neglijat, acesta fiind cuprins intre 150 si 180 de lei si acopera patru feluri de mancare. In plus, unele restaurante au conditia ca mirii sa plateasca cel putin 100 sau 120 de meniuri, chiar daca nu stiu daca vor avea atatea persoane prezente la nunta. Mirii au posibilitatea sa aduca de acasa bautura si tortul miresii. Avansul pe care il platesc viitorii miri pentru a rezerva un local este de 1000 de lei, iar daca se razgandesc pierd acesti bani.
Anemary GRIGORE
Acasă Am aflat / Va informam Rezervarile restaurantelor pentru nunti au ajuns sa se faca si cu un...