Monitorizat
Marinescu, interesant pentru Rapid

Chiar daca nu a avut un tur de campionat prea reusit, nereusind nici macar un gol pentru Petrolul, mijlocasul ploiestean se afla in interesul mai multor echipe in aceasta iarna, pentru un transfer. Astfel, Marinescu, jucator care este dorit si de Ceahlaul, a reintrat “in carti”, pentru un transfer la Rapid Bucuresti, club care l-a mai dorit si acum un sezon, dar pretul mare cerut de Petrolul a impiedicat tranzactia.
Acum, Marinescu (foto, in alb) este vazut ca o solutie buna pentru linia mediana a giulestenilor, jucatorul recunoscand, pentru siteul www.rapidisti.ro ca nu ar refuza transferul: „Am auzit si eu ceva zvonuri, dar cu mine nu a vorbit nimeni nimic. Indiferent de problemele care sunt acum acolo, Rapidul a fost, este si va ramine una dintre cele mai importante si iubite formatii din Romania. Pentru mine ar fi o mare oportunitate sa evoluez in Giulesti”.Si antrenorul Petrolului Ploiesti, Eusebiu Tudor ii face “publicitate” jucatorului, despre care a declarat ca: “ e un adevarat numar 10, cel mai bun jucator din Liga a II-a”! Ramane de vazut acum daca, si in ce fel, se va realiza acest transfer, stiut fiind faptul ca bucurestenii nu sunt dispusi sa bage prea adanc mana in buzunar, iar pe oficialii ploiesteni, doar o oferta “de nerefuzat” i-ar putea convinge sa se desparta de jucator.

Golgheter
Patulea in pasa buna

Fostul atacant al echipelor Astra si Petrolul, Adrian Patulea (foto) trece printr-o perioada fasta in evolutiile sale la echipa engleza de esalonul IV, Lincoln City. Acesta a marcat de trei ori in ultimele doua meciuri, ultimul gol inscris fiind sambata seara, in partida castigata de Lincoln City, scor 1-0, in deplasare, in fata echipei Notts County, in etapa a XXI-a din League Two.
Patulea, care a fost cumparat definitiv de catre englezi, de la Petrolul, a marcat in minutul 32 al meciului, golul de trei puncte al echipei sale.

Ambitios
Panait nu vrea sa plece!

Fundasul central al echipei FC Vaslui, ploiesteanul Bogdan Panait (foto) se afla intr-o perioada critica a carierei sale. Dupa transferul ratat la Steaua, unde nu a jucat mai deloc, pentru Panait sansele de a continua la FC Vaslui sunt minime, jucatorul care a debutat in liga I in tricoul Petrolului fiind in afara “planurilor” facute de echipa moldoveana. Pentru ca mai are un an si jumatate de contract la Vaslui, Panait refuza sa paraseasca de buna voie clubul finantat de Adrian Porumboiu, mai ales ca acolo are un angajament cu conditii financiare bune pentru el.
Jucatorul regreta ca, in urma cu ceva timp, a avut o propunere din Polonia, o oferta de un milion de euro de la Zaglebie Lubin, care a dorit sa-l cumpere, oferta neconcretizata, insa, printr-un transfer.
Grupaj realizat de Marian DIMA