Ieri, in jurul orei 12.30, politistii din Filipestii de Padure au fost sesizati de B. Constantin, din localitate, despre faptul ca fiica sa, P. M., de 10 ani, a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. In baza sesizarii, echipa operativa constituita a demarat o ancheta. Din primele investigatii efectuate a rezultat ca minora a iesit din casa pretextand ca merge in curte si nu s-a mai intors. In urma cercetarii la fata locului nu au fost identificate indicii cu privire la savarsirea vreunei infractiuni.
Totodata, din verificari a rezultat ca nu este prima data cand minora paraseste domiciliul. Minora a fost data in urmarire.

Semnalmentele persoanei disparute: 1,50 m inaltime, greutate 35 – 40 kg, constitutie astenica, par saten, lung, ochi caprui. La momentul disparitiei minora purta cercei din argint cu pietricica de culoare roz, bluza de culoare rosie cu maneca lunga, pantaloni tricotati de culoare bleumarin, era incaltata cu papuci de culoare albastra.

Persoanele care pot oferi informatii despre minora disparuta sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de Politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112.

Politistii continua cautarile in vederea depistarii minorei si incredintarii familiei.