Inghesuiala mare, ieri, incepand cu ora 14.00, in holul mare al Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti. Sute de ploiesteni care au implinit sau vor implini, in acest an, 50 de ani de casatorie neintrerupta, au fost premiati de catre municipalitate cu cate 200 de lei, un buchet de flori pentru doamne si o diploma de onoare.
Conform reprezentantilor Primariei Ploiesti, potrivit evidentelor, 310 cupluri aniverseaza in acest an 50 de ani de casnicie, la evenimentul de ieri confirmand participarea 233 de familii care si-au unit destinele in anul 1962.
Printre ploiestenii care s-au aflat, ieri, la Casa de Cultura a Sindicatelor la evenimentul organizat de municipalitate s-au regasit si Mircea si Mihaela Dridea (foto), care au aniversat 50 de ani de casnicie la inceputul lunii septembrie 2012. Sotii Dridea sunt doi fosti mari sportivi ai Romaniei, Mircea Dridea – fost component al echipei de fotbal Petrolul Ploiesti si al nationalei de fotbal, iar Mihaela Dridea (pe numele de… domnisoara Popescu) – fosta atleta de renume si componenta a echipei Clubului Sportiv Scolar Bucuresti si a reprezentativelor de junioare, tineret si senioare ale Romaniei.
V.STOICA