Politistii prahoveni l-au retinut pe S. Gheorghe, din comuna Boldesti-Gradistea, sub acuzatia ca si-a violat fiica, in varsta de 15 ani !
Oamenii legii au fost sesizati de acest aspect de catre reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului ( DGASPC) Prahova, care au adus la cunostinta oamenilor legii abominabila fapta comisa asupra tinerei, care se afla in plasament maternal profesionist.
Din ancheta oamenilor legii a reiesit ca, dupa moartea mamei minorei, tatal acesteia a constrans-o sa intretina relatii sexuale.
In cursul lunii mai 2012, intrucat luase o nota mica la o simulare a examenului de capacitate si temandu-se sa nu fie reincredintata tatalui ei, minora a adus la cunostinta asistentului maternal abuzurile suferite, apoi reprezentantilor DGASPC Prahova. Fata a fost inclusa intr-un program de consiliere psihologica a specialistilor institutiei.
Analizand actele de urmarire penala si constatand ca impotriva lui S. Gheorghe sunt probe si indicii care arata ca acesta se face vinovat de incest, procurorul de caz a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de S. Gheorghe si, totodata, a dispus retinerea acestuia.
Fl. TANASESCU