Două fruntașe ale Ligii A, CSO Boldești Scăieni și CSO Teleajenul Văleni, vecine de clasament și rivale ”geografic”, sunt finalistele Cupei României, faza județeană, promițând, de pe acum, un duel aprig pentru trofeu!
În penultimul act al competiției, deținătoarea trofeului, CSO Boldești Scăeni, a învins echipa din Superliga B1-Nord, ACS Progresul Aluniș, cu scorul de 2-0, în timp ce CSO Vălenii de Munte a învins CSO Băicoi cu scorul de 3-2.
La Livadea, unde terenul îngrijit, chiar dacă satul nu mai are echipă, a devenit gazdă pentru Aluniș, oaspeții de la Petrolistul au stopat parcursul echipei revelație a Cupei, formația din Liga a 6-a, trebuind să se recunoască învinsă după un meci în care diferența s-a văzut pe tabelă după pauză. La Văleni, în schimb, a fost un 3-2 pentru gazde, dramatic, elevii lui Iulius Mărgărit revenind pe final, după ce Dănuț Iancu marcase de două ori pentru oaspeți, de la 0-2 după o oră de joc, scorul devenind 2-2 (goluri ale foștilor prim-divizionari Gabi Șerban și Costache Ionuț) în timp regulamentar, apoi 3-2 pentru gazde, în min. 111 același Șerban transformând o lovitură de la 11 metri, acesta fiind și primul eșec al Băicoiului în 2024!