F.T.

Potrivit unui comunicat al Regiei Naţionale a Pădurilor, în perioada 13-17 martie a.c., specialişti din silvicultură, împreună cu reprezentanţi ai Muzeului Cinegetic Posada, au participat la cea de-a opta ediţie a expoziţiei Fishing & Hunting, care s-a desfăşurat la sediul Romexpo- Bucureşti. „A fost un eveniment internaţional, standul Romsilva la Fishing & Hunting 2024 fiind unul spectaculos, cu numeroase trofee cinegetice, exemplare naturalizate și păstrăvi din păstrăvăriile proprii.
Fishing & Hunting EXPO este cea mai mare expoziție de pescuit, vânătoare, outdoor și ambarcațiuni din România, reunind cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente specifice pentru pescuit, vânătoare, ambarcațiuni, articole sportive și outdoor”, se arată în comunicat.
În contextul amintit mai sus, şi reprezentanţii Muzeului Cinegetic Posada au caracterizat expoziţia drept „spectaculoasă atât prin conținut cât și prin imagine, standul fiind organic și colorat precum bogata natură a României. Au putut fi admirate trofee din colecția permanentă a muzeului, iar specialiştii de la Romsilva au aminit despre valoarea inestimabilă a cinegeticii românești și despre bunele practici ale Regiei Naționale a Pădurilor în ceea ce privește vânătoarea, salmonicultura și creșterea fazanilor”. (Foto Romsilva)