F.T.

La Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești- Scăeni s-a desfășurat ieri, 12 februarie, festivitatea de deschidere a anului de învățământ ( februarie-decembrie 2024), la care au participat 300 de noi elevi, precum și cadre didactice din cadrul instituției.
În acest context, colonel Daniel-Ionuț Enescu, comandantul școlii, le-a adresat celor care la finalul anului vor deveni salvatori, cuvintele: „Vă felicităm și vă urăm bun venit în cadrul instituției noaste. Ați demonstrat că sunteți demni de a purta uniforma militară, de a purta însemnele salvatorilor vieții și bunurilor semenilor noștri. De astăzi, cel mai important reper al muncii dumneavoastră trebuie să fie cetățeanul: sentimentul de siguranță pe care i-l datorăm, satisfacția în raport cu serviciul public pe care îl prestăm și încrederea pe care cetățeanul ne-o acordă.”

Reamintim că Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești asigură pregătirea profesională pentru stingerea incendiilor, descarcerare, acordarea primului ajutor medical calificat, salvarea vieții și a bunurilor.