Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, ieri, în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați că un elev al unei unități de învățământ din municipiu ar fi fost agresat fizic de către un profesor.
„În baza sesizării – se menționează în comunicatul IPJ Prahova – polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat minorul în cauză, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a, din verificări reieșind faptul că, la ora de curs, acesta ar fi făcut o glumă cu un alt coleg, moment în care ar fi fost lovit în zona spatelui și a capului de către profesorul de la clasă, în vârstă de 68 de ani.
În urma incidentului, minorul a acuzat stări de rău, fără însă a prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”.