F.T.

Oamenii legii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați miercuri, de către un bărbat, că a fi fost agresat de către o persoană necunoscută care i-ar fi spart geamul portierei autoturismului.
«În baza sesizării – se menţionează într-un comunicat al IPJ Prahova -.poliţiştii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind că apelantul, de 22 de ani, din Ploieşti, în calitate de livrator, ar fi intervenit în aplanarea unui conflict pe care un coleg de serviciu îl avea cu un bărbat, pe o stradă din municipiu.
În momentul în care a intervenit, tânărul ar fi fost lovit de bărbatul în cauză, spărgându-i totodată și geamul uneia dintre portierele autoturismului, după care a fugit.
În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un bărbat de 45 de ani, din municipiu, care a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.
În baza probatoriului administrat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”.