Sâmbătă, de la ora 16:45, Petrolul încheie turul sezonului regulat. În etapa 15 din Superliga României galben-albaștrii se deplasează la Sfântu Gheorghe pentru duelul cu Sepsi OSK!
Petrolul Ploiești traversează o perioadă excelentă, cu 4 egaluri și 3 victorii înregistrate în ultima lună și jumătate. Lupii galbeni vor să continue seria bună și merg la victorie în Covasna, Sepsi urmând să fie și echipa contra căreia elevii lui Florin Pârvu speră să ­obțină calificarea în Cupa României. Fără Hanca, Țicu și Seniko Doua, ploieștenii merg spre Sfântu Gheorghe cu… trenul, până la Brașov, în această seară, pentru ca mâine să continue deplasarea spre Sfântu ­Gheorghe.

Omrani – posibilă soluție
Billel Omrani a debutat pentru Petrolul Ploiești în meciul cu Chindia Târgoviște, din Cupa României! Fotbalistul crescut la Olympique de Marseille și care are o selecție și în naționala Algeriei a sosit în familia lupilor galbeni în această toamnă și a trecut peste prima parte a perioadei de ”acomodare și revenire la forma sportivă”, nefiind exclus ca mâine să se producă și debutul său în campionat în tricoul galben-albastru.