Cu inimile împovărate de durere, anunțăm despărțirea pentru totdeauna de dragul și iubitul nostru soț și tată – ing. CRISTIAN POSTELNICESCU.

O boală necruțătoare ni l-a chinuit vreme de aproape doi ani, pentru ca în noaptea de 23-24 noiembrie să ne lase în locul lui amintirea soțului și a părintelui cald și iubitor, grijuliu cu fiecare dintre noi și fără de odihnă în a ne însenina fiecare zi a vieții de familie.

Această cumplită despărțire, venită, totuși, prea devreme, ne face viața mai săracă și ne consolăm doar cu gândul că, pentru tot binele făcut de el în această lume, bunul Dumnezeu îl va avea, de azi, în paza sa și îi va veghea somnul de veci.

Roxana – soție 

Costi – fiu

______________________

S-a stins din viață, după o grea și îndelungată bătălie cu moartea, bunul nostru prieten ing. CRISTIAN POSTELNICESCU.
A plecat dintre noi omul cu suflet mare și generos, gata oricând să-ți fie aproape și să-ți întindă o mână de ajutor; inginerul de certă clasă profesională, care ani de-a rândul a condus cu recunoscută competență unitățile Autoservice „Dacia” din Ploieşti şi Plopeni, şi sub a cărui îndrumare au crescut numeroşi meseriaşi auto.
Păstrăm neşterse în amintire clipele minunate petrecute împreună, împrejurările în care ne-am bucurat de colaborarea noastră, prietenia sinceră care ne-a legat de-a lungul zecilor de ani. Deplângem profund plecarea lui CRISTI dintre noi şi transmitem familiei greu încercate tot ajutorul de care are nevoie şi toată compasiunea noastră. Dumnezeu să-l ierte!

Un grup de prieteni

______________________

O veste care se anunţa ca iminentă, dar pe care tot refuzam să o acceptăm, ne-a cutremurat sufletul: nepreţuitul nostru prieten CRISTI POSTELNICESCU a încetat din viaţă.
Omul care ne-a fost adesea de mare ajutor, cel care ne oferea un exemplu de optimism şi reuşită, bărbatul puternic şi întreprinzător a fost doborât, din nefericire pentru noi, prea devreme şi prea chinuitor, de o nemiloasă boală. Cu gândul la toate zilele frumoase trăite împreună, regretăm profund această despărţire care lasă neîmplinite multe dintre lucrurile gândite să ne bucure viaţa.
Adio, dragă Cristi, şi nu vom conteni să păstrăm în amintire chipul şi sufletul tău nobil.
Întreaga noastră compasiune soţiei Roxana şi fiului Costi, pe care-i asigurăm de prietenia noastră pe mai departe, avându-l permanent pe Cristi în inimile noastre.

Familia Elena şi Dumitru Cârstea