F. T.

Polițiștii din Valea Călugărească au reținut un bărbat din comuna Berceni, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni.
Concret, după cum se menţionează într-o informare a IPJ Prahova, „la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie că la o petrecerea care a avut loc la domiciliul său din satul Moara Nouă, între un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Berceni, și un alt invitat, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, iar ulterior s-au agresat reciproc. În timpul altercaţiei, bărbatul în vârstă de 41 de ani l-a lovit pe celălalt cu un obiect tăietor-înțepător în membrul inferior drept, producându-i o rană, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. (…).
Ulterior, la data de 12 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o altă femeie că a fost ameninţată tot de către bărbatul de 41 de ani.
Din verificări s-a stabilit faptul că acesta i-ar fi distrus un bun din fața locuinței.
De asemenea, la data de 13 octombrie a.c., unul dintre polițiștii care au intervenit la sesizările mai sus-menţionate ar fi fost amenințat de către bărbatul în vârstă de 41 de ani, fiindu-i adresate injurii și cuvinte jignitoare.
În baza probatoriului administrat, față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi (ieri – n.n.) să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și ultraj”.