Liga a III-a propune un derbi prahovean, CS Blejoi – cea mai bună echipă prahoveană la acest eșalon, conform ierarhiei la zi- întâlnind pe Tricolorul Breaza, de asemenea o echipă cu un parcurs ”peste așteptări”.
Cu 9 puncte adunate în primele 3 runde, blejoienii au avut parte de o singură sincopă în această stagiune, în runda a treia, când au cedat, scor 1-4, pe teren propriu, cu liderul CS Dinamo. În ultima rundă, elevii lui Răzvan Vlad s-au impus pe terenul celor de la FC Pucioasa, scor 2-1, și revin pe teren propriu într-un joc din care, cu siguranță, își doresc să obțină toate cele 3 puncte.
De partea cealaltă, echipa lui Marius Vișan vine cu un moral bun, după ce a reușit să egaleze in-extremis pe SC Popești Leordeni. Cu tot lotul valid, antrenorul Marius Vișan va întâlni, sâmbătă de la orele 17,00, gruparea pe care a pregătit-o între aprilie și septembrie 2022.
Tot mâine, CSO Plopeni caută… reabilitarea rapidă, printr-o victorie, plopenarii încercând să strângă rândurile și… punctele, așa cum s-a întâmplat sezonul trecut, meciul cu FC Pucioasa fiind de ”totul sau… totul” pentru elevii lui Daniel Dumitrache, în timp ce CS Păulești tot caută primul punct din actualul sezon, de această dată, în deplasarea de la Popești Leordeni.
Programul complet al etapei a V-a:
Vineri, 22 septembrie, ora 17:
Aro Muscelul Câmpulung – Flacăra Moreni
Sâmbătă, 23 septembrie, ora 17:
CS Blejoi – Tricolorul Breaza
Dunărea Giurgiu – CS Dinamo București
SC Popești Leordeni – CS Păulești
CSO Plopeni – FC Pucioasa