Echipa de senioare a clubului Petrolul a luat startul în ediția 2023-2024 a Campionatului Național – Liga 3, cu un meci disputat, pe teren propriu, cu AFC Prahova Ploiești. Elevele lui Cristian Iordache s-au impus fără emoții, scor 7-0, repetând, astfel, succesul înregistrat în compania aceluiași adversar, dar într-un joc de Cupa României, disputat în urmă cu o săptămână (5-0).

Pentru petroliste au marcat, în jocul găzduit de arena ”Vega”, Nicoleta Scupială (2), Andra Stanciu (2), Mihaela Pîrnău și Corina Bercaru, oaspetele înscriindu-și un autogol.
Iată lotul Petrolului: Gabriela Călin – Mihaela Pîrnău, Teodora Bîrcă, Beatrice Chirică, Irina Dobre, Mihaela Constantin (cpt), Delia Bercaru, Mihaela Năstase, Andra Stanciu, Nicoleta Șupială, Ioana Floricică. Rezerve: Alina Radu, Elena Oprea, Corina Bercaru, Diana Banu, Denisa Burlan, Valentina Anca, Maria Urlățeanu.
Fetele fac parte din Seria a 2-a a campionatului, alături de U Craiova 1948, Universitatea Craiova și ACS Student Sport Alba Iulia. În etapa a doua, petrolistele vor evolua, în deplasare, cu ACS Student Sport.

Şi junioarele au pornit cu dreptul!

Aflate la debutul absolut în competițiile oficiale, junioarele „U15” au câștigat primul meci din campionat, 3-1 pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, toate cele trei goluri ale echipei fiind marcate de către Ioana Savu.
FC Petrolul „U15” evoluează în Seria 4 a Campionatului Național, în care, pe lângă Chindia Târgoviște, se mai regăsesc AFC Prahova Ploiești, FCU 1948 Craiova și ACS Atletic Drobeta Turnu Severin.

Prima „profesionistă” din istoria Petrolului!

Cosmina-Teodora Toma a devenit prima jucătoare profesionistă din istoria clubului, după ce a semnat contractul cu FC Petrolul Ploiești. În vârstă de 19 ani, Cosmina evoluează pe postul de portar și va face parte din lotul echipei de senioare a clubului, urmând să debuteze în runda viitoare.
Născută la Câmpina, Cosmina-Teodora Toma a început fotbalul la Comarnic, dar are experiența primului eșalon, jucând, în stagiunea precedentă, pentru CSM Alexandria, formație care a terminat pe primul loc în play-out-ul SuperLigii feminine.