Singura formație prahoveană implicată în Cupa României, la acest moment, CS Păulești, s-a calificat în Turul II al competiției, reușind să o elimine pe Voința Limpeziș, scor 1-2, după 120 de minute de joc, grație reușitelor semnate de Gabriel Dumitrașcu și Alexandru Ștefan!
Cu această ocazie, Păuleștiul a oferit șansa debutului în garnitura alb-albastră a doi juniori de la MX Pro, anume Cătălin Ștefan și Marius Dumitru (2007).
Următorul tur al întrecerii este programat săptămâna ­viitoare, când vor intra în competiție și CS Blejoi și CSO Plopeni

Începe Memorialul „Doru Constantin Matei“, ediţia a IV-a

Începând de astăzi, se desfășoara, pe stadionul „Eugen Șoriceanu”, jocurile din cadrul memorialului Doru Constantin Matei, ediția cu numărul patru, prilej de o bună verificare pentru majoritatea echipelor prahovene din eșalonul trei.
Mai întâi, astăzi, de la ora 16, în cadrul semifinalelor, se întâlnesc CS Blejoi (echipă care vine direct din cantonamentul de la Poiana Brașov) și CS Păulești, în timp ce la ora 18, echipa gazdă dă piept cu CSO Boldești, din Liga A Prahova.
Sâmbătă dimineață, se desfășoara cele două finale, care vor fi urmate de tradiționala festivitate de premiere a grupărilor participante, dar și a arbitrilor din cadrul turneului.
De menționat că, a patra grupare prahoveană din Liga a III-a, CSO Plopeni, va juca împotriva celor de la Dunărea Giurgiu, meci amical, pe stadionul ”Gheorghe Șilaev”, din Plopeni, tot sâmbătă.