V. S.

La finalul lunii iulie, semnalam că în mijlocul pârâului Dâmbu, sub pasarela metalică din dreptul străzii Pielari – loc, de altfel, preferat de bipezii care preferă să arunce gunoiul în albia singurei ape curgătoare din Ploiești – a apărut o adevărată insulă de mizerie.

Săptămâna trecută, reprezentanții municipalității au transmis, pe adresa redacției noastre, o informare în care se preciza că gunoiul a fost ridicat din zona respectivă.
”Urmare a apariției, în publicația dumneavoastră, a articolului ”Insulă de gunoaie în mijlocul pârâului Dâmbu, un focar de infecție în plină vară!”, vă comunicăm că aspectele semnalate au fost remediate de către operatorul de salubritate SC Blue Planet Services SRL”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.
Probabil nu este ultima dată când acolo sunt aruncate, de-a valma, resturi menajere sau din construcții, moloz și alte lucruri de prisos de prin gospodărie. De aceea, facem un nou apel la Primăria Ploiești să găsească o soluție pentru a-i prinde și sancționa pe bipezii fără minte care umplu de gunoaie albia Dâmbului.