Senioarele de la Activ Prahova Ploiești s-au reunit sub comanda lui Dragoș Dobrescu în vederea pregătirii sezonului competițional 2023-2024, unul la capătul căruia se speră la exact același lucru – promovarea. Obiectiv pentru care, acum, pare că se investește mai mult, lista achizițiilor fiind tot mai consistentă, în premieră apărând la antrenamente și o jucătoare cu
origini africane!
Pentru jucătoarele ploieștene urmează o perioadă de două săptămâni de pregătire la Ploiești, urmând ca la finalul lunii iulie acestea să plece la Bistrița pentru un stagiu de cantonament centralizat.
Lotul cu care vom aborda sezonul următor cuprinde atât jucatoare care au evoluat sub culorile clubului în sezonul trecut, cât și câteva noutăți absolute.
Astfel, pivotul Cristiana Florea a revenit la CS Activ Prahova-Ploiești, după ce în perioada 2021-2023 a evoluat pentru CSM Unirea Slobozia. Jucătoarea a mai evoluat pentru echipa noastră în perioada 2019-2021, bifând o promovare și o participare în Liga Florilor.”Mă bucur că mă reîntorc la Ploiesti și sunt convinsă că alături de colege, cât și de conducere, vom realiza obiectivele propuse” a declarat Cristiana.
Surpriza a venit din… Franța, o fostă jucătoare de la Nice – prim divizionară franceză, extrema stângă Djelika Toure (23 ani), jucătoare din Mali cu un CV ”mult peste eșalonul secund”, fiind prezentă la reunire!
De remarcat, tot dintre noutăți, că Ștefania Epureanu a devenit săptămâna trecută campioană europeană universitară, alături de formația Universității Constanța, aceasta prezentându-se cu… medalia de aur în fața colegelor, România prezentând o echipă formată din multe jucătoare din Liga Florilor.