Noul președinte executiv al secției fotbal a CSM Focșani 2007 este ploieșteanul Costel Lazăr, cel care a activat ca președinte la Petrolul Ploiești și Astra Ploiești. În perioada următoare, Costel Lazăr va numi un nou antrenor al echipei din Focșani și va realiza primele transferuri, déjà pe lista sa fiind mai mulți jucători cu care a lucrat la Petrolul, precum Enache, Bodea, Zaharia . ”În cariera de fotbalist, Costel Lazăr a fost jucător la Petrolul la finalul anilor ’80 și începutul anilor ’90, club la care a și debutat în Liga I.
Acesta a evoluat ca jucător la ASA Mizil, Steaua Mizil, Petrolul Ploiești, FC Ploiești, Hapoel Tel Aviv, Shimshon Tel Aviv, Poiana Câmpina, AS Ploieşti şi Midia Năvodari” – este prezentarea moldovenilor, care au ratat ultimele sezoane și doresc să nu mai ”ia țeapă” și în noul sezon, unul important prin prisma… alegerilor locale de anul viitor!
Un alt ex-oficial ploieștean, Cristi Vlad, ultima dată la CS Blejoi, a așteptat concretizarea tratativelor cu CSM Reșița, dar , deocamdată, bănățenii nici nu au obținut licența de eșalon secund…