Echipa care a reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Şerban Cantacuzino” Prahova la Competiţia naţională de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat, desfăşurată în perioada 9-11 iunie la Amara (judeţul Ialomiţa), a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere.
„Suntem onorați și mândri să anunțăm că echipa care a reprezentat ISU Prahova la Competiția națională de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat a ocupat locul al II-lea! Ați dedicat ore, transformate în zile și săptămâni de pregătire, ați dedicat pasiune și pricepere! Sunteți o echipă cu care ne mândrim și vă felicităm pentru reușită! Performanța de la această competiție vine ca o confirmare a profesionalismului de care dați dovadă la fiecare intervenție, unde vă confruntați cu un scenariu real, și pe care o încheiați cu succes”, au postat reprezentanţii ISU Prahova pe pagina de ­Facebook.
Echipajul a fost format din mr. Frusinoiu Valentin – șef lot; lt. Șerban George – antrenor; plt. adj. Popescu Cristian – comandant echipaj; plt. adj. Rădulescu Gabriel – servant; plt. adj. Ticoiu Bogdan – servant; plt. adj. Dinu Ciprian – paramedic; plt. adj. Oprinoiu Mihai – paramedic; plt. adj. Petcu Iustin Adrian – paramedic. (Foto ISU Prahova)