După extrema Bianca Berbece și portarul Emanuela Ivașcu, HC Activ a mai anunţat două transferuri în ”formula” gândită pentru viitorul sezon!
Astfel, Ștefania Epureanu și Diana Fînaru au semnat și ele angajamente cu echipa pregătită de Dragoș Dobrescu, ducând la patru numărul achiziţiilor pentru campionatul 2023-2024.
În vârstă de 24 de ani, Ștefania evoluează atât pe postul de centru, cât și pe cel de extremă stânga. În trecut, Ștefania a jucat la HC Dunărea Brăila, fiind vicecampioana României în sezonul 2016-2017. De asemenea, a fost în lotul care a obţinut două medalii de bronz în Cupa României, iar în competitiile europene (în sezonul 2020-2021) jucătoarea a facut parte din lotul echipei, ajungând până în faza sferturilor de finala ale Cupei EHF.

O altă nou-venită, sportivă în vârsta de 22 de ani, Diana Fînaru a optat pentru Ploiești “cu scopul de a contribui la promovarea în Liga Florilor.” Jucătoarea, originară din București, extremă stanga, a evoluat în trecut la CSM București, CSM Slatina și CSM Unirea Slobozia, având în palmares un titlu de campion al României, Supercupa Romaniei și Cupa Romaniei, dar și apariţii în Liga Campionilor pe vremea când a făcut parte din lotul celor de la CSM București.