Consilierii locali din comuna Blejoi au aprobat, în cadrul ultimei ședințe ordinare, un proiect de hotărâre prin care s-a rectificat Programul anual de investiții pe anul 2023 cu finanțare integrală din excedentul bugetar al anului 2022. În lista votată de aleșii locali se află 46 de obiective de investiții, prin care se continuă procesul de modernizare a localității administrate de primarul Adrian Dumitru.
Astfel, conform anexei la hotărârea adoptată de Consiliul Local Blejoi cu 14 voturi ”pentru” și o abținere, din excedentul bugetar aferent anului 2022 sunt prevăzute lucrări pentru unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza comunei, pentru achiziția de echipamente necesare Evidenței populației, construire de vestiare, modernizare și eficientizare rețele electrice, dar și pentru rețelele de canalizare și modernizarea arterelor rutiere din localitate.
Printre obiectivele de investiții se mai regăsesc și construirea unei clădiri destinate ceremoniilor funerare în comuna Blejoi, precum și lucrări de execuție a unui teren de antrenament cu suprafață sintetică și pistă de alergare la Baza sportivă Blejoi.