Petrolul va juca astăzi, de la orele 20,00, la Pitești, ultimul meci din acest sezon. Culmea, exact la Pitești s-a jucat și ultimul meci al sezonului regulat, ploieștenii învingând atunci cu 1-0 și înscriindu-se pe o traiectorie foarte bună pentru play-out, salvarea de la retrogradare venind ”nesperat de repede”.
Acum, meciul de la Pitești are miză, una imensă, pentru gazde, care mai speră la salvarea de la retrogradare, condiția, de fapt condițiile, pentru a spera la această salvare fiind ca în meciul Chindia Târgoviște – FC Voluntari să nu învingă gazdele, apoi, în partida din Trivale să se impună FC Argeș! Deci, se va juca având ”ochii și urechile” la celălalt meci, cel în care Chindia își inaugurează stadionul… Pentru echipa lui Florin Pârvu, partida de la Pitești poate aduce locul 7, 8 sau 9 în clasament, posibila câștigare a play-out-ului (chiar și fără licență de cupe europene) și mai mulți bani din drepturile TV, în iulie, fiind obiective foarte importante!

Budescu, Ţicu și Bratu – ­vedete la Măneciu

Trei dintre jucătorii Petrolului, Constantin Budescu, Vali Țicu și Mario Bratu, alături de mare parte din staff-ul ethnic al echipei au fost invitații Primăriei Măneciu și ai clubului sportiv CSC Avântul Măneciu (unde director este chiar secundul petrolist Carmel Bărbulescu), la inaugurarea ”Terenului de sport Mocani”. O investiție de aproximativ 100.000 de euro, realizată de Primărie și Consiliul Județean Prahova, care a strans sute de copii și cetățeni ai comunei în curtea școlii, cei trei petroliști fiind asaltați cu cereri de autografe, ei participând ”simbolic” la primul joc organizat pe acest teren de mini-fotbal.