O delegație franceză condusă de către generalul de armată Christian Rodriguez, director general al Jandarmeriei Naționale Franceze, a efectuat o vizită de lucru la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
Potrivit unui comunicat al instituţiei, „la întâlnire au fost prezenți și reprezentanții Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, ai Școlii de Aplicație pentru Ofițeri, dar şi ai Centrului Montan de Pregătire Sinaia și Centrului de ­Pregătire de la Ochiuri, care au prezentat activitățile unităților, prin intermediul unor expuneri pe teme legate de misiunile de pregătire în ­domeniul montan și ordinii ­publice. (…)
Delegația franceză a mai vizitat şi sediul Ministerului Afacerilor Interne, unde generalul de armată Christian Rodriguez a fost primit de ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Nicolae Bode. Întâlnirile au făcut parte din vizita oficială în România a delegației franceze, ce a avut drept scop continuarea dialogului și dezvoltarea proiectelor comune în plan strategic și operațional, pe fondul noilor provocări instituționale».