Hipodromul Ploieşti a găzduit o nouă reuniune hipică oficială, pe care CSM Ploieşti a organizat-o, prin Complex Hipodrom, cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş” şi în parteneriat cu Jockey Club Român.
A fost un eveniment dedicat „Zilei Europei”, aniversată anual pe data de 9 mai, astfel că principala cursă de trap a zilei, a 4-a în programul reuniunii, a fost chiar „Premiul Europei”! O întrecere cu şapte cai la start, pe care a câştigat-o fără emoţii, armăsarul importa din Franța – Incroyable de Bry, condus de Ion Costeanu, proprietar Marian Manea, cu avans mare faţă de următorii clasaţi, Dijon Sti (driver Gheorghe Vasile) şi Calypso (driver Viorel Gheorghe). Festivitatea de premiere a fost oficiată de coordonatorul secţiei de box a CSM Ploieşti, maestrul Titi Tudor.
În celelalte întreceri de trap ale zilei s-au impus Kerosin (Premiul Fulg), El Dorado (Premiul Felah), Verbena SB (Premiul Supermarket La Cocoş) şi Ellie A.F. (Premiul Jockey Club). Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complexului Hipodrom. Cu prilejul evenimentului de astăzi, în holul central al Complexului Hipodrom au fost expuse o serie de picturi realizate de către elevii Școlii „Rareș Vodă” din Ploiești, cu tema „Istoria – Cea mai frumoasă poveste, văzută prin ochii copiilor”.

Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 21 mai, atunci când se va ţine Premiul „Sfinţii Cons­tantin şi Elena”.