În perioada 26-28 mai se dispută turneul final al celei mai importante competiții de fotbal dedicată elevilor din România, ONSS Fotbal – Cupa Tyambark Junior. Vor lupta pentru titlul de campioni aproape 200 de fete și băieți, U10 și U12.
Cupa Tymbark Junior, parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal, este organizată de către Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Ministerul Educației.
În primele două zile sunt programate jocurile din grupe, semifinalele și partidele pentru locurile în clasamentul final. Meciurile au loc la baza sportivă a Școlii de Fotbal Rapid (fosta Coresi) după următorul program:
Vineri, 26 mai: 9:00-11:05 și 16:00-18:05
Sâmbătă, 27 mai: 9:00-13:20
Duminică, 28 mai, finalele ONSS Fotbal – Cupa Tymbark Junior se vor disputa, între 9:00 și 12:30, pe stadionul Rapid-Giulești. Începând cu ora 12:30 va avea loc festivitatea de premiere a echipelor participante. La finale vor fi prezenți Miodrag Belodedici- dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni și ambasador al competiției, Marius Niculae- fost internațional, Răzvan Burleanu- președintele FRF, și Grzegorz Grabowski- CEO Maspex Romania.
Printre echipele participante la turneul final ONSS Fotbal – Cupa Tymbark Junior se regăsește și o reprezentantă a județului nostru, echipa Colegiului ”Ferdinand I” Măneciu câștigând dreptul de a participa la acest turneu!

Iustin Iordache, David Sandu, Alexandru Cursaru, Lucas Stoian, Radu Hopodată, David Bălan, George Oprică, Luca Făcăianu, Gabriel Cursaru, Ioan Chicioreanu, Alexandru Ciobotaru și Gabriel Cursaru – antrenați de Daniel Stoian și Ramona Profirescu sunt cei care vor trăi emoțiile turneului final.

Băieţi U10
Vaslui – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”
Vrancea – Șc. Gim. „Anghel Salligny”
Prahova – Colegiul „Ferdinand I” Măneciu
Dolj – Școala Gimnazială „Sf. Gheorghe” Craiova
Arad – C.N. „Vasile Goldiș”
Cluj – Șc. Gim. „Ion Creangă” Cluj-Napoca
Bihor – C.N. „Onisifor Ghibu” Oradea
Sector 3 (București) – Șc. Gim. Nr. 195