N.D.

În perioada 25-26 mai, la Ploiești va avea loc ”Festivalul Ținutului Vinului – Vin din Prahova”. Evenimentul va fi găzduit de Sala Coloanelor din incinta Palatului Culturii din Ploiești, fiind organizat de Consiliul Județean Prahova, Camera de Comerț și Industrie Prahova și Muzeul Județean de Științele Naturii, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
În cadrul acestei manifestări, renumite crame prahovene vor promova o gamă variată de vinuri valoroase, iar meșteri artizani tradiționali își vor expune produsele lucrate cu migală și pasiune.
Deschiderea va avea loc joi, intervalul de desfășurare a acțiunilor programate în cele două zile fiind în intervalul orar 10.00 – 18.00.
Așa cum s-a menționat, evenimentul face parte din seria de acțiuni și evenimente destinate promovării produselor vitivinicole prahovene și dezvoltării domeniului vitivinicol ale județului Prahova din cadrul protocolului încheiat între Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Camera de Comerț și Industrie Prahova.