N.D.

Potrivit Primăriei Ploiești, edilul municipiului, Andrei Volosevici, s-a întâlnit, ieri, cu elevii Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiești care au câștigat premiul MOTIVATE Award WINNER la Campionatul Mondial de Robotică “FIRST Tech Challenge”, care s-a desfășurat la Houston, în Statele Unite ale Americii, în perioada 19-22 aprilie 2023.
În cadrul Campionatului Mondial de Robotică “FIRST Tech Challenge”, echipa de robotică ploieșteană a impresionat juriul cu proiectul lor inovator și creativ, aceasta participând la competiția internațională menționată cu sprijinul financiar al municipalității ploieștene, care a asigurat serviciile de cazare pentru tinerii participanți, pe durata șederii lor în Houston. În acest context, ieri, primarul Andrei Volosevici a ținut să-i felicite personal pentru rezultatele obținute, atât pe elevi, cât și pe profesorii coordonatori, oferindu-le acestora diplome și flori.
De asemenea, celor 20 de elevi câștigători le-au fost acordate și premii în valoare de 1000 de lei fiecare. Cu această ocazie, primarul Ploieștiului a menționat că va continua să susțină și să aprecieze inițiativele din educație, precum și pasiunea și perseverența tinerilor ploieșteni, implicați activ în proiecte inedite care răspund cerințelor reale ale societății în care trăim.