• Peste 90 de persoane urmau să fie conduse, pentru audieri, la DIICOT Ploieşti

F.T.

Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Ploieşti, împreună cu procurorii DIICOT au efectuat 25 de percheziții domiciliare, în județele Prahova şi Giurgiu şi municipiul Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum și efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.
Conform precizărilor făcute de către reprezentanţii poliţiei prahovene într-un comunicat de presă,”în cauză s-a reţinut faptul că mai multe persoane, având o sursă comună de aprovizionare, ar fi comercializat droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe cu efect psihoactiv, acestea fiind introduse în ţară prin intermediul unor firme de transport şi coletărie”.
În urma descinderilor, peste 90 de persoane urmau să fie conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism- Serviciul Teritorial Ploieşti, în vederea audierii.
Suportul de specialitate al descinderilor de ieri fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală, acţiunea beneficiind şi de sprijinul BCCO. Bucureşti și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de “Matei Basarab” Ploiești.