V. S.

Săptămâna viitoare, la Ploiești, va avea loc Conferința Județeană de Alegeri a PSD Prahova, iar pregătirile în sânul organizației sunt în toi. Miercuri a avut loc ședința Biroului Județean, unde s-au stabilit detalii organizatorice pentru evenimentul care se va desfășura joi, 18 mai.
”În cadrul organizației județene vom avea alegeri pe 18 mai. Avem o procedură prin care, până la data alegerilor, trebuie să completăm declarațiile de candidatură pentru funcții în cadrul Conferinței Județene de Alegeri. La Biroul Județean am stabilit numărul de delegați, comisiile de validare, de numărare, desfășurătorul evenimentului și avem candidații înscriși pentru diferite funcții. Conform regulamentului, avem o procedură prin care până la data alegerilor din organizație să avem candidații înscriși. Împreună cu conducerea națională s-a gândit organizarea filialelor în acest an, pentru a stabili și candidații pentru identificarea candidaților, pentru stabilirea lor, astfel încât anul viitor să facem doar campanie electorală”, a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, miercuri seară, în cadrul emisiunii Față/Verso de la postul de televiziune Ploiești TV, fără însă a preciza pentru ce funcție a completat declarația de candidatură.
Pe de altă parte, însă, Bogdan Toader a precizat că ”la PSD Ploiești nu vor fi alegeri acum, ci se va trece printr-un proces de reorganizare, însemnând că toate organizațiile locale își vor face verificările cu privire la membrii activi și simpatizanți și își vor alege conducerile și, ulterior, va avea loc și o Conferință municipală”.