V. S.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Vălenii de Munte, este cercetat de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție emis împotriva sa de instanța de judecată.
Astfel, după cum a informat IPJ Prahova, sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au fost sesizați de o femeie din localitate că fostul concubin i-ar fi adresat injurii și amenințări. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa, prin care îi este interzis să se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri de fosta sa concubină. Mai mult decât atât, când a ajuns la locuința femeiii, ar fi amenințat-o cu acte de violență.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut în primă fază pentru 24 de ore, ulterior fiind înlocuită măsura preventivă cu cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție și amenințare.