CSȘ Ploiești şi Telecom Slănic, prin profesorii Gheorghe Mușat, Maria Andrei și Florin Andrei, de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești, scot campioni pe bandă rulantă! O confirmare în acest sens o reprezintă și performanțele obținute, sâmbătă și duminică, la Campionatul Național de Atletism U20 (juniori 1) în sală, disputat la București.
Atleții pregătiți de Maria Andrei și Florin Andrei au reușit să obțină două titluri naționale și o medalie de argint.

Una dintre cele două medalii de aur obținute de reprezentanții clubului din Ploiești a fost câștigată de Darius Cornescu, elevul profesoarei Maria Andrei stabilind cel mai bun timp în cadrul probei de 60m (6.91 secunde), devenind campion al României.
Darius Cornescu și-a mai adjudecat o medalie de aur, alături de colegii săi de la CSȘ Ploiești, Ruben Chivi, Teodor Marin și Alexandru Blănaru, sportivii pregătiți de Maria și Florin Andrei câștigând titlul național în cadrul probei de ștafetă 4×2 tururi, cu timpul de 3:09.59 minute, la peste două secunde și jumătate de a doua clasată – CS Rapid București.
Clubul Sportiv Școlar Ploiești și-a mai trecut în palmares și o medalie de argint, la individual, prin Alexandru Blănaru, elevul pregătit de profesorul Florin Andrei devenind vicecampion al României în cadrul probei de 400 m, cu timpul de 50.35 secunde, fiind la 37 de sutimi de secundă de primul clasat, Denis Neacșu (CSM-LPS Brăila). De menționat că Alexandru Blănaru și Ruben Chivi sunt legitimați și la ­Atletico Slănic, club condus de antrenorul Gheorghe Mușat, contribuind pentru clubul din Slănic la o medalie de bronz, cu ștafeta mixtă de 4×2 tururi, alături de Bianca Stoica și Alexandra Chirică.
Ștafeta de la Atletico Slănic a sosit a treia, cu timpul de 3:26.99 minute, în urma celor de la LPS Pitești (3:22.14 min.), respectiv de la CSM București (3:25.22 min.).
De adăugat că Atletico Slănic a avut o reprezentantă pe podium și la individual, prin Bianca Stoica, eleva antrenorului Gheorghe Mușat adjudecându-și medalia de argint în cadrul probei de 800 m, cu timpul de 2:14.00 minute, în urma Claudiei Costiuc (CSM Dorna, CSM București – 2:12.56 min.).