N.D.

În ideea de a se strânge bani la bugetul local, Primăria Ploiești va organiza o licitație în cadrul căreia vor fi scoase la vânzare materiale recuperate în urma realizării unor investiții. Este și cazul procedurii ce va avea loc în această lună, mai exact o licitație publică deschisă, cu strigare, pentru valorificarea materialelor recuperate ca urmare a modernizării liniilor de tramvai din Ploiești. Astfel, vor fi scoase la vânzare 270 de bucăți de dale mari, de dimensiune 6mx2m, și 126 de bucăți de dale mici, dimensiune 1mx2m.
Așa cum a anunțat Primăria Ploiești, ofertanții pot vizita locul de depozitare al materialelor – str. Găgeni nr. 102 și 102B, fosta Pepinieră Nord – potrivit unui orar stabilit cu reprezentanții municipalității. Contravaloarea caie­tului de sarcini este de 300 lei și se achiziționează de la Direcția Gestiune Patrimoniu, documentele de participare la licitație urmând să fie depuse în plic închis, sigilat, până la data de 17 februarie a.c.
Dalele vor fi vândute pe loturi, respectiv câte trei loturi din dale mari și trei din dale mici, prețul unei singure dale mari fiind de 600 de lei, iar al uneia mici – 25 de lei. Licitațiile loturilor vor avea loc la sediul primăriei, pe data de 23 februarie a.c., începând cu ora 10.30.