Polițiștii din Bușteni au identificat o tânără în vârstă de 27 de ani, din oraș, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.
Concret, după cum se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Prahova, „oamenii legii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 62 de ani, din stațiunea Sinaia (…) că la data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, aflându-se la cumpărături în orașul Bușteni, și-ar fi pierdut cardul bancar, iar ulterior a observat, prin intermediul aplicației de pe telefonul mobil, efectuarea a 6 tranzacții.
Din cercetări a reieșit faptul că prejudiciul total este de 398 de lei, tranzacții cu valori până în 100 de lei, în acest mod nefiind necesară introducerea codului pin aferent cardului.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o tânără din stațiune.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele”.