Fostul petrolist Simon Măzărache a făcut o alegere surprinzătoare după ce s-a despărțit de prim-divizionara Petrolul Ploiești. Atacantul originar din Schitu Goleşti (Argeș) a decis să își continue cariera în Liga 4, deși are doar 30 de ani, împliniți în data de 10 ianuarie, și avea oferte concrete din eșalonul secund.
Măzărache a semnat cu ACS ARO Muscelul Campulung, o echipă înființată de curând și care se dorește continuatoarea fostei ARO.
Simon Măzărache a jucat ultima dată pentru Petrolul, echipă la care a ajuns în vara anului 2021 și cu care a reușit mai întâi promovarea în prima ligă, din primul sezon. În ediția 2021-2022 a Ligii 2 a evoluat pentru prahoveni în 25 de jocuri și a marcat două goluri. A rămas în lotul ”lupilor” și pentru SuperLigă, iar în prima parte a sezonului actual a prins 14 meciuri, a jucat însă doar 471 de minute și nu a înscris. A marcat însă de două ori în Cupa României, unde a prins 133 de minute în 4 jocuri, acesta luând decizia de a rezilia acordul cu Petrolul, la inițiativa clubului, de comun acord.