Alina Bunghez

Elevii Liceului „Simion Stolnicu” și ai Școlii Nr. 2 din Comarnic au deschis oficial Târgul de Crăciun 2022. Până pe 20 Decembrie, aceștia vă așteaptă zilnic, între orele 09.00-16.00, în două puncte din orașul Comarnic: în fața gării și în zona pieței, cu cele mai frumoase și mai inspirate ornamente de Crăciun. Au trudit cu suflet și cu bunăvoință la realizarea acestora, mai bine de două luni, iar obiectele rezultate din mâinile lor sunt extrem de atrăgătoare și de potrivite pentru perioada ce urmează, una a dăruirii, a iubirii și gândurilor bune. Din colecția lor nu lipsesc nici încălțările călduroase, numai bune pentru a combate frigul de afară.
Copiii au lucrat cu gândul că ast­fel își vor putea ajuta școala să beneficieze de dotările de care are nevoie pentru a putea asigura elevilor un cadru educativ de calitate. Acesta este, prin urmare, țelul campaniei lor de Crăciun, unul nobil și care ilustrează cel mai bine o calitate din ce în ce mai rar întâlnită în societate, dar de care acești tineri comărniceni nu duc lipsă: altruismul!
Așadar, dacă doriți să vă împodobiți casa cu ornamente speciale, lucrate cu migală și talent de tinerii din Comarnic, sau, de ce nu, să dăruiți oamenilor dragi un obiect unicat care să le aducă mereu aminte de acest Crăciun, nu ezitați să faceți o vizită celor două standuri din cadrul Târgului de Crăciun organizat de elevii comărniceni. Pe lângă obiectul achiziționat, veți primi în schimb bucuria Crăciunului și veți sprijini, cu un gest simplu, un demers atât de lăudabil.
Felicitări elevilor și cadrelor didactice pentru îndrumare și inspirație!