La eveniment au participat o sută de copii din Ploieşti şi Telega

Ieri, 4 octombrie, angajaţíi Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova au organizat o activitate prin care au marcat „Ziua Mondială a Animalelor” la Parcul Memorial „Constantin Stere”.
„În acest context – după cum se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova- , polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost alături de 100 de copii din Ploiești şi din comuna Telega, care, împreună cu un biolog, au vizitat Grădina Zoologică Bucov, aflând curiozități despre viața animalelor și cum să le protejeze.

De asemenea, autospeciala din dotarea Biroului pentru Protecția Animalelor i-a impresionat pe copii prin dotările speciale pentru transportul animalelor rănite,
iar polițiștii le-au explicat copiilor cum se realizează microciparea și controlul microcipurilor, cu un aparat special.
Copiii s-au bucurat de animăluțele de la grădina zoologică, de câinii polițiști, de autospecialele de poliție, iar la final au fost răsplătiți cu fructe proaspăt culese din grădinile localnicilor din județul nostru”.