Formația lui Nae Constantin se va… plictisi probabil de drumul spre Mediaș, unde, absolut incredibil, va juca, în vreo două luni calendaristice, de 4 ori! De fiecare dată în calitate de oaspete, de fiecare dată gazda fiind alta, dar fără ca municipiul Mediaș să fie reprezentat efectiv de vreo echipă!
La Mediaș, Petrolul a bătut pe Universitatea Cluj și a pierdut cu Hermanstadt, până acum…
Săptămâna aceasta va merge, pentru cea de-a treia dată în acest sezon, la Mediaș, stadionul „Gaz Metan” găzduind și confruntarea cu CSC 1599 Șelimbăr, contând pentru faza play-off a Cupei României Betano. Și, de fapt,va merge pentru a treia oară, dar va juca și a patra!
Partida din Cupă se va disputa miercuri, 28 septembrie, de la ora 18.45, arena din Mediaș fiind aleasă pentru că deține instalație de nocturnă, spre deosebire de cea de la Rm. Vâlcea, acolo unde oponenta „lupilor” își desfășoară, în acest sezon, meciurile considerate ca fiind pe teren propriu.

Găzarii vor fi marți acolo,vor juca miercuri, dar „sejurul” echipei lui Nicolae Constantin la Mediaș se va prelungi până sâmbătă seara,, în condițiile în care și partida de campionat cu CFR Cluj, programată pe 1 octombrie, de la ora 21.30, se va juca tot acolo! Campioana en-titre a demarat lucrările de refacere a gazonului de pe stadionul propriu, așa încât va trebui, pentru meciul din etapa a 12-a a Superligii, să apeleze tot la varianta Mediaș, care, iată, de când i s-a desființat echipa, are mai mult fotbal ca niciodată! De-ale ”fotbalului mioritic”…
Altfel, să spunem că a fost fixată și data confruntării cu FCSB, din etapa a 13-a a primului eșalon, aceasta urmând să fie găzduită de către arena „Ilie Oană”, duminică, 9 octombrie, de la ora 21.30.