Rodica Paraschiv, Bogdan Toader și Radu Oprea, parlamentari PSD de Prahova, au participat, la începutul acestei săptămâni, la Bruxelles, la o serie de întâlniri cu reprezentanții României în Parlamentul European. La invitația eurodeputatului Carmen Avram, la Bruxelles au fost prezenți și aleși locali din județul Prahova, care au primit informații direct de la sursă despre accesarea fondurilor europene, pregătirea proiectelor pentru următoarea perioadă de programare, dar și despre activitățile derulate de europarlamentarii români în cadrul comisiilor de specialitate ale legislativului european.
Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova: „Colega noastră, Carmen Avram, membru în Comisia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, demonstrează, la orice pas și în orice discurs al său, că trebuie să vrei să îți impui, prin intervenții pertinente, punctul de vedere pentru reprezentarea intereselor țării noastre în fața instituțiilor europene. Sunt mândră că avem europarlamentari cu o atitudine verticală, care promovează și susțin interesele românilor, pentru ca România să nu fie considerată un membru de mâna a doua în Uniunea Europeană”.
Bogdan Toader, deputat PSD de Prahova: “Cu toții cunoaștem potențialul enorm pe care îl are țara noastră în domeniul agriculturii. Despre acesta și, bineînțeles, posibilitățile de accesare de fonduri europene, precum și despre eforturile depuse pentru apărarea intereselor țării noastre în comisiile din Parlamentul European, am dezbătut cu doamna europarlamentar Carmen Avram, membru în Comisia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European”.