V. S.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Ploiești au modificat condițiile de acces în spital al aparținătorilor pacienților internați, astfel că, dacă până acum era aproape imposibilă vizitarea bolnavilor fără acordul conducerii unității medicale, din această săptămână, prin decizie internă, s-au schimbat regulile.
Astfel, este permisă vizita aparținătorilor zilnic, între orele 14:00-15:00, obligatoriu cu mască chirurgicală și nu mai mult de 10 minute și un vizitator de pacient. În același salon nu vor avea voie mai mult de doi vizitatori simultan, secțiile urmând să pună la dispoziția membrilor familiilor care își vizitează bolnavii halat de unică folosință și botoși.
Pe de altă parte, la Terapie Intensivă, accesul vizitatorilor se va face cu programare prealabilă efectuată la asistentul șef, cu acordul medicului curant, zilnic,
între orele 10:00 – 14:00, în aceleași condiții menționate anterior pentru celelalte secții ale spitalului.
Conform conducerii spitalului, relațiile medicale privind pacienții din ATI vor fi oferite zilnic de medicul curant, în intervalul 11:30-13:30, la telefon 0244/537711, interior 206.