În Seria C a Campionatului Național de Handbal la juniori I s-a desfășurat etapa cu numărul 11. CS Brazi s-a impus în Bănie, în disputa cu CSȘ Craiova, cu scorul de 42-36, după ce, la pauză, scorul fusese egal (16-16). Pentru echipa prahoveană, condusa de antrenorii Cristian Dumitru și Nicolae Nimu, cei mai buni marcatori au fost Alexandru Zlat – cu 13 reușite, Ștefan Simina (aflat la debutul său sub culorile CS Brazi) – 12 goluri, și Alexandru Ilie – cu 9 goluri.
Pentru CS Brazi, a fost a șaptea victorie din nouă partide disputate, ocupând locul al treilea în clasament, fiind la patru puncte în urma primei clasate, CSM București, și la un singur punct de a doua clasată, Fortuna București, dar care are un meci în plus disputat.
În etapa următoare, CS Brazi se va confrunta chiar cu Fortuna București, meci programat în Sala „Olimpia” din Ploiești, duminică, 6 februarie, de la ora 16:30.
Cealaltă echipă prahoveană din campionat, repartizată, de asemenea, în Seria C, CS Orășenesc Mizil, a evoluat tot în deplasare, cu liderul clasamentului, CSM București, cedând cu scorul de 26-44 (9-22).
Astfel, echipa din Mizil ocupă locul al șaselea, cu patru victorii în cele zece meciuri disputate, însă nu are niciun punct bonus pentru că nu îndeplinește condițiile de talie. În etapa viitoare, va primi vizita ultimei clasate, CT Media București.