Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu jucătorul Vlad Prejmerean, acesta semnând un angajament valabil până la finalul stagiunii 2023-2024.
În vârstă de 23 de ani, noul echipier al „galben-albaștrilor” evoluează pe postul de mijlocaș central și are experiența eșalonului secund, după ce, în ultimele sezoane, a jucat pentru Luceafărul Oradea și Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.
Prejmerean știa că trebuie să devină jucător liber de contract, la fel ca mulți alți coechipieri de la Viitorul Pandurii, care au ajuns în Liga 1, numai că a ajuns la un litigiu lung și ciudat. S-a ajuns chiar la o plângere penală împotriva patronului Sarcină, pe motiv că semnătura i-a fost falsificată.
Până la urmă, comisiile FRF s-au pronunțat în litigiul dintre Vlad Prejmerean și Luceafărul Oradea, clubul de unde fusese împrumutat la Viitorul Pandurii, iar jucătorul a fost declarat liber de contract.
Petrolul a așteptat rezolvarea litigiului și a obținut semnătura mijlocașului originar din Brașov și care în cariera sa a mai evoluat la AFC Hărman, în Liga 2. În Liga 2 a jucat pentru Luceafărul Oradea (2018-2019 – 31 meciuri) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (2019-2020 – 16 meciuri și 1 gol / 2020-2021 – 22 meciuri și 2 goluri).

Succes cu Tricolorul

Petrolul a susținut și un amical în această săptămână, învingând cu 3-1 pe Tricolorul Breaza, echipă fruntașă în Liga A Prahova, într-un amical disputat marți seară. Antrenorul Nae Constantin a folosit jucătorii mai puțin utilizați în campionat, încercând să „dea minute” și rezervelor.