Sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Tribunalului Prahova, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care, la sfârşitul săptămânii, o femeie a decedat la Sinaia, în urma unor lovituri primite în zona capului.
Potrivit primelor informaţii ale anchetatorilor, „sâmbătă, 18 septembrie a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii din Sinaia ” au fost sesizați cu privire la faptul că, la o societate comercială din stațiunea Sinaia, o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, iar in urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconștiență.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că ambele persoane intenționau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între acestea, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat.
Bărbatul a plecat de la fața locului, fiind identificat de către polițiști la scurt timp, pe raza orașului Comarnic. S-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere suspendat și avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 1.40 grame la mie alcool pur în aerul expirat”.