Federația Română de Fotbal a comunicat programul primei etape a sezonului 2021-2022 al Ligii 2. Astfel, partida Petrolul Ploiești – Politehnica Iași se va desfășura sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11.00, pe stadionul „Ilie Oană”.
Iată țintarul complet al rundei inaugurale:
Sâmbătă, 31 iulie, ora 11.00
Ripensia Timișoara – Dunărea Călărași
Unirea Dej – Unirea Slobozia
CSC 1599 Șelimbăr – Dacia Unirea Brăila
Astra Giurgiu – Metaloglobus București
Petrolul Ploiești – Politehnica Iași
Concordia Chiajna – Unirea Constanța
Sâmbătă, 31 iulie, ora 13.30
AFC Hermannstadt Sibiu – FC Buzău
Duminică, 1 august, ora 12.00
FC Brașov – Viitorul Pandurii Tg. Jiu
Marţi, 3 august, ora 18.00
Universitatea Cluj – Politehnica Timișoara
CSA Steaua – Csikszereda Miercurea Ciuc

Doar cu “scutul”

“Apele” sunt departe de a se linişti la clubul ploieştean de eşalon secund, ieri, suporterii din “Peluza Latină” lansând un comunicat dur la adresa conducerii echipei.
“În urma declarațiilor apărute în presă, conform cărora “fostele glorii”, au anunțat că nu vor participa la licitația pentru preluarea mărcilor FC PETROLUL PLOIEȘTI, alegând să meargă pe un drum care îndepărtează această echipă de vechiul spirit petrolist, Peluza Latină solicită în mod imperativ demisia tuturor celor implicați în denigrarea numelui și a istoriei echipei noastre!
Nu vom accepta niciun compromis, mesajul nostru este clar: URMĂM O SINGURĂ ECHIPĂ, CEA CU SCUTUL PE PIEPT!” – este mesajul fanilor, care, sâmbătă, la amialul cu Concordia Chiajna se pare că pregătesc un protest cu privire la această situaţie.