V. S.

Un accident rutier s-a produs, ieri dimineață, pe cel mai circulat drum național din județul Prahova, în urma căruia două persoane au ajuns la spital. Potrivit IPJ Prahova, în accidentul produs la intrarea spre comuna Florești au fost implicate două autoturisme, una condusă de un bărbat de 86 de ani, iar cea de-a doua – condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani. Două persoane au fost rănite în acest accident, o pasageră din autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani și șoferul de 86 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În urma accidentului, traficul rutier a fost dirijat în zonă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier soldat cu doi răniți. La fața locului au fost mobilizate și o mașină de stingere și o ambulanță de la ISU Prahova.
În luna aprilie, o șoferiță de 70 de ani care a făcut o manevră greșită, tot pe DN1, pe raza județului Prahova, a dus la decesul unui bărbat.
Și în luna februarie, un șofer în vârstă de 70 de ani a accidentat, pe un drum județean din Prahova, o femeie de 52 de ani, victima fiind transportată la spital.